El videoclip de l’estiu arriba amb sorpresa!

 

Ja és el tercer any que a Prodis ens animem a fer un videoclip per desitjar bones vacances. La idea fonamental de realitzar aquest vídeo és mostrar la nostra fundació al món, procurant que hi surtin tots els diferents departaments, serveis, usuaris, professionals i voluntaris que dia a dia treballem amb molta il·lusió per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat o malaltia mental.

Aquest any, la cançó que hem escollit per al videoclip és La Venda, una cançó que transmet molta energia i vitalitat, cantada pel terrassenc Miki Núñez. Qui millor per representar la fundació que una persona de la nostra ciutat.

Al vídeo musical hi apareixen els diferents serveis del Centre Especial de Treball, el Servei Ocupacional de la plaça del Tint i de Reina de la Pau, el Centre de Paràlisi Cerebral, el Servei Ocupacional d’Inserció, el Taller del Llibre, els voluntaris, el Patronat, els professionals d’atenció directa, els professionals d’oficines i les diferents llars.

A més, aquest any hem comptat amb un convidat molt especial. I és que el mateix Miki Núñez va voler venir i participar d’aquesta gran festa. Ens va regalar una tarda plena d’alegria, tendresa i il·lusió, tal  com ha quedat plasmada en el vídeo, que mai oblidarem.

I és que tenim ganes de compartir amb tots i totes vosaltres aquesta alegria, la mateixa que sentim quan cada un de vosaltres posa un granet de sorra per a aquesta gran família.

Perquè s’enganxi aquest sentiment i ens el puguem endur allà on ens porti aquest estiu.

Per tots i totes vosaltres, que feu que Prodis sigui el que és!

MOLT BON ESTIU! #JuntsSomCapaços #LaVenda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X