S’acosta la 5ª Cursa per la Justícia Social

 

Cursa per la Justícia SocialLa Cursa per la Justícia Social està organitzada per CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central i Prodis. L’Ajuntament de Terrassa,  juntament amb diferents entitats de caire social de la nostra ciutat també col·laboren activament en aquest esdeveniment esportiu, que cada cop va guanyant més pes i adeptes a Terrassa. És una diada esportiva per compartir, ser solidari, gaudir de la inclusió i fer reivindicació dels nostres drets. A Prodis, estem molt contents i orgullosos de poder participar activament a la cursa i poder ajudar en la recaptació d’aliments per a infants.

La cursa consta de 5 km, i com cada edició, els corredors hauran de donar 5 kg d’aliments (cacau en pols, oli d’oliva/girasol o cereals d’esmorzar). Aquest any com a novetat, hi haurà un circuit adaptat de 2 km, per aquelles persones amb mobilitat reduïda o discapacitat que hi vulguin participar; reafirmant així, el nostre compromís amb la inclusió real. També, hi haurà la cursa infantil, on els participants hauran de lliurar 1 kg d’aliments.

Cursa per la Justícia SocialEnguany, volem seguir superant-nos i incrementar el número d’aliments i participants de l’anterior edició. L’any passat vam ser al voltant de 1100 corredors a la cursa absoluta; 30 esportistes amb paràlisi cerebral i 130 atletes motor que els van ajudar a assolir la fita i 330 nens i nenes a la cursa infantil.

Vols ajudar-nos a superar aquest repte? Inscriu-te com a participant a la Cursa per la Justícia social a través de la web: www.cursajusticiasocial.cat . Si vols participar-hi com atleta motor amb Prodis, omple tota la informació de la inscripció i a la casella d’atleta motor, marca que SÍ. El cost d’inscripció per a la cursa absoluta és de 5€, i el de la cursa infantil i la cursa adaptada d’1€.

Vina a gaudir amb nosaltres d’aquest dia, de l’esport i de la solidaritat que ens porta a construir ponts i vies alternatives per ajudar en problemàtiques, malauradament presents a la nostra societat, com ara la malnutrició infantil. Demostrem que som molts els que pensem que #JuntsSomCapaços de canviar les coses, d’intentar millorar el model polític, econòmic i social i, sobretot, que junts arribem més lluny. 

Cursa per la Justícia SocialHorari de la cursa:

  • A les  9:30 hores començarà la cursa infantil amb la sortida de la primera categoria.
  • A les 10:45 hores, començarà la cursa dels esportistes amb paràlisi cerebral i el voluntariat necessari registrat (que haurà d’estar registrat a la cursa com a participant) i la nova cursa adaptada de 2km.
  • A les 11 hores, la sortida de la resta de corredors i corredores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X