Prodis gaudeix d”Un estiu sense barreres” al Tibidabo

 

IMG_0984Com cada any, el Parc d’Atraccions del Tibidabo, organitza una jornada solidària anomenada “Un estiu sense barreres”. A Prodis, des de fa anys, participem en aquesta iniciativa molt ben assenyalada a l’agenda dels nostres usuaris, ja que per ells és un dia molt especial, diferent i divertit.

La diada s’emmarca dins les activitats solidàries que realitza el parc d’atraccions barceloní amb l’objectiu que tothom pugui divertir-se amb un: esbarjo en igualtat de condicions; inclusió per a tots els públics i l’ajuda a l’accés a persones amb discapacitat, que, d’una altra manera, no podrien anar al parc.

El Tibidabo convida a les persones amb discapacitat, a través de totes les escoles d’educació social i col·lectius de persones amb discapacitat de Catalunya de manera gratuïta a accedir a les seves instal·lacions. Això no seria possible sense el suport dels més de 60 voluntaris que arriben de diferents associacions; entre elles Voluntaris 2000 i la Creu Roja. Aquest acompanyament ajuda a l’accés i l’ús de les atraccions, a més d’assegurar tot el suport que es pugui necessitar durant la jornada.  Durant el dia, també s’aprofita per ensenyar els avenços aconseguits a les instal·lacions pel que fa a l’accessibilitat i la mobilitat.

IMG_1009

Per a nosaltres és un veritable mèrit i una bona excusa per fer visible a la gent que la inclusió en tots els àmbits és possible i necessària, jaque, l’alegria de passar un dia inoblidable en un parc d’atraccions és una emoció que omple tant a qui s’ho passa bé com a usuari, com per qui fa possible la realització d’aquesta activitat. Des de Prodis ja estem desitjant que arribi el pròxim “Estiu sense barreres”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X