Petons per la paràlisi cerebral

 

Des de Prodis ens sumem a la campanya d’Aspace amb motiu del proper 5 d’octubre de la celebració del Dia Mundial de les persones amb Paràlisi Cerebral  i convidem a llançar “Petons per la paràlisi cerebral” (#BesosDMPC) a les xarxes socials

Volem aconseguir  el major nombre possible de persones es faci una foto amb petó (una fotografia llançant un petó o fent un petó a algú) amb el hashtag #BesosDMPC i el pugi a les seves xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter) juntament amb un missatge de suport a les persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies. A més els que participen han de reptar a 3 o 4 amics perquè també se sumin a la campanya amb la seva foto amb petó i s’aconsegueixi fer viral.

cet-003cet-005

Amb totes les fotos amb petó amb #BesosDMPC des de Aspace es farà un concurs de fotos que votaran els propis usuaris de les xarxes socials, el guanyador es premiarà amb  un cap de setmana per a dues persones al “Hotel Rural Els Ànecs” del portal d’hotels amb encant Selecta Hotels .

Per participar en el concurs des de Twitter i Instagram només cal pujar el foto amb petó amb el #BesosDMPC i les fotos es sumaran automàticament al concurs. A Instagram els qui vulguin participar en el concurs hauran de tenir un compte obert, si el compte és tancat les fotografies no es pujaran en l’aplicació del concurs. Per participar en el concurs des de Facebook caldrà fer-ho des del següent enllaç: https://goo.gl/cZtv7A

Amb la campanya “Petons per la paràlisi cerebral” es pretén donar visibilitat a aquesta discapacitat i conscienciar a la població sobre la mateixa. La campanya durarà en xarxes socials fins al proper dimecres 5 d’octubre, Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral. El guanyador del concurs es donarà a conèixer al llarg de la següent setmana.

img_3538

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X