“VA DE MUSIKALS” emociona a tot el Centre Cultural de Terrassa

 

Ja són setze anys els que el Servei de Teràpia Ocupacional  Reina de la Pau de Prodis ofereix un espectacle musical. Les representacions són conegudes pel seu caire reivindicatiu, directe i emotiu i un any més, aquestes paraules s’han quedat curtes.

Aquest any, l’espectacle va optar per presentar una recopilació d’escenes d’aquells musicals coneguts (i per alguna banda sonora) que han perviscut al llarg de temps. Els 25 artistes van pujar a l’escenari a representar cançons emblemàtiques com “Bill y Eliot”, “Cats”, “El guardaespaldas” i d’altres temes musicals que tot el món hem escoltat alguna vegada.

“Va de Musikals” no era una obra de final de curs. El grup d’artistes i directors portaven preparant aquesta peca des de principis de setembre amb quatre assajos per setmana. Un espectacle que pretenia que tothom el pogués anar a veure per gaudir-lo, no  per solidaritat, independentment de les persones que estaven a dalt de l’escenari.

Tenint present tots els perfils dels protagonistes es va intentar que cada actor i actriu pogués potenciar les seves capacitats sense deixar de cuidar tots els detalls amb la màxima qualitat i respectant les històries tal  com eren.

Van ser 75 minuts on no vam parar de cantar, ballar i emocionar. Un cop més, enhorabona a tot l’equip. Vau arribar al vostre objectiu i us vau tornar a superar.

 

Imatges del voluntari Pep Mota.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X