L’exposició de Joana Biarnés per a Prodis arriba al Centre Cultural

 

Algunes de les fotografies han servit per confeccionar el calendari corporatiu de la Fundació per al proper any

El proper dijous a les 7 de la tarda, el Centre Cultural acollirà la inauguració de l’exposició “La paràlisi cerebral a través de la mirada de Joana Biarnés” de Prodis. La Fundació engega així els actes de tancament del programa d’actes de la celebració “25 anys rodant del Centre de Paràlisi Cerebral”, d’aquest any 2015. L’exposició es podrà visitar des d’aquest mateix dijous dia 12 fins el dia 27 de novembre, coincidint amb el tradicional concert de nadal de la fundació, enguany a càrrec de l’Orquestra Ars Medica i el pianista Marc Sumsi.

“La paràlisi cerebral a través de la mirada de Joana Biarnés” és una exposició que es va presentar a la ciutat el passat mes de juliol, coincidint amb la Festa Major, a l’Arxiu Tobella. Joana Biarnés, reconeguda fotògrafa i fotoperiodista terrassenca, presenta 50 fotografies amb missatge, que pretenen fer arribar al gran públic la feina diària de tots els membres de Prodis, tant dels propis usuaris com dels seus cuidadors, monitors o familiars. Biarnés va realitzar les fotografies en diferents sessions celebrades a les instal·lacions de la fundació, retratant escenes i activitats del dia a dia al centre. Precisament, aquestes sessions van ser incloses en el documental Joana Biarnés, una entre tots recentment guardonat al festival internacional de cinema de Reus ‘Memorimage’.

12239517_1694308984121922_1211152249908541755_n

Calendari 2016

Les fotografies, que són un reflex de la vida real al centre, un conjunt d’alegries, sentiments i emocions, han servit per confeccionar el nou calendari de la Fundació que es començarà a distribuir el mateix dia de la inauguració a un preu de 5 euros la unitat.

Dia: 12 de novembre de 2015
Hora: 19:00h
Lloc: Centre Cultural – Sala Foto Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X