Prodis davant del repte de la Mitja Marató de Terrassa

Mitja Marató
 

El dissabte 17 de desembre va tenir lloc una trobada-entrenament per preparar la participació a la cursa de la Mitja Marató d’un equip format per atletes motors i atletes amb cadira de rodes

En la ferma voluntat de treballar per tombar barreres socials, físiques i mentals, Prodis i l’Associació Esportiva per la Justícia Social s’han plantejat el repte de participar en l’edició d’enguany de la Mitja Marató de Terrassa.  L’objectiu és que esportistes d’ambdues entitats prenguin part a la tradicional cursa que tindrà lloc el proper diumenge 22 de gener de 2017, a la ciutat.

La Segunda i el José Julio, “JJ” per als seus amics, ambdós del Centre de Paràlisi Cerebral “Ciutat de Terrassa”, són els atletes de Prodis que seran empesos per atletes motors durant els 21 quilòmetres de la cursa. Per aconseguir el repte cal entrenament i preparació, tant física com mental i d’organització. Per aquest motiu, es va programar pel dissabte, 17 de desembre, una trobada-entrenament per a que es conegui tot l’equip de participants i s’estableixin les estratègies, la logística i els plans d’actuació pel dia de la cursa.

El repte plantejat és fruit de l’estreta col·laboració entre Prodis i l’Associació Esportiva per la Justícia Social, iniciada amb les diferents participacions de la fundació en les darreres edicions de la Cursa per la Justícia Social de Terrassa. La participació de corredors de Prodis a les curses de la Mitja Marató de Terrassa no és una novetat, doncs en anteriors edicions ja hi han participats, sobretot a les curses “Santi Centelles”, que s’han preparat des de l’organització per als corredors de Prodis. Enguany, aquesta participació també es repetirà.

Els dos corredors de Prodis, així com els membres de l’Associació Esportiva per la Justícia Social, entre 10 i 15 corredors, formaran equip el proper 22 de gener compartint indumentària. Tots lluiran una samarreta confeccionada especialment per a la ocasió, el disseny de la qual ha estat realitzat per les persones  del Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis.

L’Associació Esportiva per la Justícia Social és una iniciativa de CCOO arrel de la participació en la organització de la Cursa per la Justícia Social de Terrassa. Un esdeveniment esportiu anual marcat per la solidaritat i la suma de voluntats. Una cursa on les persones participants omplen el rebost d’aliments per a infants i a on atletes amb paràlisis cerebrals, criatures, atletes motor o atletes de categoria absoluta tenen un objectiu comú: la practica de l’esport com a vehicle d’integració, cooperació i reivindicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X