La festa estel·lar de Prodis

 
Fotografia d’Alba Herrera

El passat 7 de novembre vam engegar la campanya #ElRetornDeLaFurgo, la segona campanya que realitzem a Prodis de micromecenatge per aconseguir una furgoneta. Enguany, aquestes donacions també les poden fer empreses fent una aportació de 120 €. Així doncs, com a resultat, els noms dels particulars que participen amb 30 € i els logotips de les empreses, queden impresos a la xapa del vehicle com a agraïment i reconeixement per la seva ajuda.

Ball Servei Ocupacional d'InsercióEn mig any, hem aconseguit la meitat dels diners necessaris i volíem celebrar-ho amb una festa temàtica amb tothom qui ho ha fet possible. Com que és la segona campanya que fem d’aquesta mena, vam jugar amb el clàssic de cinema “Star Wars, el retorn del Jedi” i vam nomenar la nostra campanya #ElRetornDeLaFurgo.

Presentació furgonetaPer inaugurar la meitat del vehicle de la manera més estel·lar possible, vam preparar un show amb l’equip del Servei Ocupacional d’Inserció que va posar en escena l’exèrcit imperial més ballarí que mai hem vist, i com no, Darth Vader també va tenir el seu moment de protagonisme.

Durant la campanya hem realitzat dos vídeos per tal d’animar a la gent a participar i mostrar com Darth Vader s’havia apoderat de la nostra furgo. Però després de la festa, on va ser derrotat per la nostra presidenta Maise Balcells i rescatat del “lado oscuro”, ara tenim a l’antagonista de la saga de part nostre.

Un cop més, volem agrair a tothom qui ha fet possible que ja tinguem la meitat de la furgo assolida i recordar que encara ens queda l’altra meitat! Aquesta nova furgo millorarà molt la qualitat de vida de les persones que treballen i viuen amb nosaltres. Gràcies a la celebració del dijous, ja tenim 16 noms més per la segona meitat i hem assolit un altre producte de la campanya de la Cistella de Prodis (ara només ens queden els estics d’hoquei) ! De ben segur que aviat aconseguirem l’altra meitat perquè #JuntsSomCapaços (de tot, i més!)

1 comentari a “La festa estel·lar de Prodis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X