L’obra “Blanca 2.0” arriba al Teatre Principal

 

4d1495cc-4e2f-4994-91b0-891faadaad21

Els 21 protagonistes ja estan preparats per sorprendre el pròxim divendres amb la seva personal, atrevida i trencadora versió del clàssic que tots coneixem com “La Blancaneus”. Han titulat l’obra “Blanca 2.0”, però si voleu saber perquè, heu d’anar-los a veure…Ens asseguren que val molt la pena!

Ja fa deu anys que les persones dels Centres Ocupacionals de Prodis (els Centres de Teràpia  Ocupacional i el Centre de Paràlisi Cerebral) , realitzen una obra de teatre conjunta a la nostra ciutat. Però no des dels inicis d’aquesta aventura han tingut el privilegi d’actuar al Teatre Principal de Terrassa.

Teatre Principal

Aquesta tradició, va començar amb representacions internes i per separat de cada Centre Ocupacional. Però fa deu anys, es va decidir treballar per fer un salt qualitatiu en aquesta activitat. Els Centres Ocupacionals es van organitzar i fer sinergia per arribar a l’objectiu comú de poder ensenyar a la nostra ciutat les capacitats de les persones que viuen i  treballen a la fundació. El primer pas, va ser representar les obres en Centres Cívics, després en Auditoris i, finalment, als teatres de Terrassa; primer al Teatre Alegria i, més tard, al Teatre Principal.

0a8332a4-a425-4c5a-aadb-792efb09b1caDesprés d’aquest camí de treball i inclusió a Prodis hem volgut fer un pas més. Des del 2016, són els mateixos actors i actrius qui reescriuen i adapten el guió de l’obra que han escollit. Això fa que sentin l’obra com a seva i han passat de rebre instruccions a proposar, escriure i inventar els canvis que volen veure i representar en la seva història.

En total han estat els 21 protagonistes i tot l’equip de professionals qui, durant un any, han estat treballant en el guió d’aquesta obra i assajant fins l’últim detall per deixar aquest divendres al públic del Teatre Principal ben bocabadat. Abans de l’obra hi haurà l’actuació de la Coral de Prodis, que farà una selecció del seu millor repertori per donar la benvinguda al públic.

El cost de l’entrada és de 5 euros. A partir de la tercera, tenen un cost de 3 euros. Les entrades es poden comprar als centres de Prodis:

  •  Carrer Pau Marçal, número 36 Terrassa.
  • Plaça del Tint, número 6, Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X