Inauguració de la Llar-residència Can Tusell I; un nou model d’habitatge

 

El dissabte 21 de maig de 2016, Prodis va celebrar la festa d’inauguració de la nova Llar-residència de Can Tusell I,  un habitatge que segueix el nou model de llars que vol impulsar la fundació amb petits grups de convivència, on els moments vitals, els interessos i les inquietuds compartides siguin un dels seu motors principals.  Alhora, Can Tusell vol allunyar al màxim la percepció dels equipaments residencials coneguts fins ara, de grans dimensions, allunyats del teixit urbà i amb uniformitat de necessitats de suport.  
_MG_2136_MG_2185

Prop de 100 persones, entre els que hi figurava l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, la regidora de Capacitats Diverses, Meritxell Lluís, el regidor de Serveis Socials i regidor del Districte 6, Noel Duque, la regidora delegada de Solidaritat i cooperació internacional Maruja Rambla, el portaveu del Grup Polític Municipal del Partit Popular l’Alejandro Rodríguez i la regidora Carme Labòria de MES Terrassa, van assistir a una festa amenitzada pel cantautor local Toni Marbà, organitzada per mostrar el servei, el seu funcionament i que els seus integrants presentessin casa seva a amics i familiars.

Durant el matí, es van succeir les visites per totes les dependències de l’habitatge, que compta amb 12 places distribuïdes en 182 m2, un gran saló menjador i sala d’estar, i un pati molt ampli. Can Tusell I és el model de residències que vol impulsar Prodis, distribuïdes per tota la ciutat, amb capacitat per integrar-se a la comunitat i poder participar de manera activa en les activitats del barri, com uns veïns més. La pluralitat de perfils en una mateixa llar, normalitzant la vida quotidiana d’aquests, és una altra de les característiques d’aquest model per aconseguir visualitzar encara més la diversitat funcional de la societat.

_MG_2243_MG_2209

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X