Les FormiProdis més marxoses del Carnestoltes 2019

 

Ja fa vuit anys que Prodis participa en la rua de Carnestoltes de la nostra ciutat, organitzada per la Mascarada. Aquesta vegada, hem estat 96 les persones que hem ballat sense parar pels carrers de Terrassa.

La disfressa de formiga va ser escollida per la Comissió de Carnestoltes, formada per onze professionals de Prodis que es van entregar, un any més, per fer possible que sortíssim tan ben preparats i preparades!

FormiProdis ha sigut una temàtica especial per a nosaltres, ja que les formigues són uns insectes que treballen molt i en equip. És per això que el lema que vam escollir perquè ens acompanyés a la carrossa va ser “Ens agrada molt ballar, però deixeu-nos treballar”. Amb aquesta frase volíem fer-nos ressò de tot el que estem vivint actualment els centres especials de treball (click) i reivindicar que fa 10 anys que estem oblidats i congelats.

Volíem transmetre exactament el missatge que, des de l’Ajuntament, van llegir per presentar la nostra carrossa: …Les formigues són socials, treballadores i molt productives. Doncs a Prodis som com les formigues! I, com fan les formigues, som capaços d’organitzar-nos i defensar-nos perquè fa 10 anys que ens tenen oblidats, fa 10 anys que estem congelats i, si no ens espavilem, passaran 10 anys més. I ja hem dit prou!! Veieu que bé que ballem? Doncs igual de bé sabem defensar els nostres drets!! Ens agrada molt ballar, però deixeu-nos treballar!”

Així que aquest any, tot i que no vam acabar en cap posició del concurs, estem molt contents de la implicació i sobretot dels resultats que vam tenir. Plens de riures, moments compartits, màgia i il·lusió, donem per tancada la comparsa FormiProdis 2019 amb els millors records i ja comencem a pensar en la pròxima disfressa!

                                                        Si voleu veure el vídeo resum del que vam viure, el trobareu aquí


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X