Èxit rotund al 5è open d’escalada de Gravetat Zero

 

El 5è open d’escalada organitzat per Gravetat Zero en pro de la inclusió social i en benefici a Prodis ha estat un èxit rotund. Les entrades es van exhaurir a mig matí i al voltant d’unes  120 persones van gaudir de les 80 vies preparades per l’equip tècnic de l’empresa d’escalada. Pel que fa a Prodis, 10 persones de l’equip de voluntariat vam estar treballant en tasques d’organització de l’esdeveniment, i també, a la petita carpa que vam muntar dins de les instal·lacions per explicar què és Prodis i quina és la nostra missió a la societat.

Per nosaltres la jornada va començar a les 8 del matí, quan vam ajudar l’equip de Gravetat Zero a adequar tot l’espai i vam acabar de preparar les preses perquè els i les esportistes s’ho trobessin tot a punt per gaudir d’un bon dia d’escalada. El dia va culminar amb el divertit i amè concert dels Pirates Rumbversions, que van fer que ho donéssim tot a la pista de ball i, fins i tot, pugéssim a l’escenari a cantar alguna cançó.

Des de Prodis, valorem molt positivament aquest projecte que des del primer dia ens ha fet protagonistes i partícips de totes i cadascuna de les tasques. Ha estat una iniciativa rodona; ens han ensenyat de primera mà a escalar, a saber preparar el material per poder gaudir d’aquest esport i també les tasques necessàries que s’han de dur a terme per l’organització d’un esdeveniment d’aquestes dimensions. A més, durant l’open vam ampliar el nostre equip de voluntariat i vam aconseguir que la nostra Cistella s’omplís una mica més, els estics d’hoquei i el llit elàstic ja són més a prop!

L’organització d’actes esportius vinculats a la nostra fundació és molt gratificant i positiu per a nosaltres. Actes com aquest, ens donen veu i visibilitat a la nostra ciutat, alhora que posen de manifest totes les nostres capacitats.  Això fa que neixin noves sinergies i nous projectes i que, a poc a poc,  la nostra ciutat prengui consciència i es vagi teixint una xarxa de col·laboració que està fent que la inclusió social, sigui cada cop més, una realitat.

Moltíssimes gràcies a tot l’equip de Gravetat Zero, totes les persones que van participar en l’open i tots aquells que us vau interessar per Prodis i us vam poder explicar quina és la nostra missió a Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X