Exhibició esportiva de Prodis al Parc Vallès per formalitzar el nou Patrocini

 

El Parc Comercial i d’Oci de Terrassa, Parc Vallès,  ha patrocinat i finançat la indumentària esportiva dels equips de bàsquet i futbol de la fundació.

El dimecres 9 de novembre a la tarda el Parc Vallès va ser l’escenari on els esportistes de Prodis van gaudir d’una festa de presentació de la nova indumentària esportiva portant a terme un simultani de Futbol i Basquet  i acabant amb una ballada de Zumba i berenar gentilesa de Carte d’Or

fitxer_000-2     fitxer_000-11     fitxer_000-6

Durant l’acte es va presentar la nova vestimenta  on s’inclou el logotip del Parc Vallès fruit de la signatura d’un conveni de col·laboració entre ambdues entitats. La celebració va començar a les 6 de la tarda amb partits d’exhibició de futbol i bàsquet per part d’esportistes, monitors i també voluntaris. Un cop acabats aquests partits, totalment  amistosos on tothom guanya  (#TotsSomCampions),  a la plaça central del complex la Núria Gàndara, gerent de Parc Vallès ens va fer una presentació de la col·laboració i agraint la presència del regidor d’esports de la ciutat, Dani Nart qui va felicitar a Prodis pel seu projecte d’esport i animant a continuar amb la mateixa il.lusió. Acabant l’acte amb la ballada de Zumba per part de Star’s Gym Padel Club.

El conveni de col·laboració entre parc Vallès i Prodis respon a la voluntat de totes dues entitats de treballar plegats en el foment i el desenvolupament de la pràctica esportiva com a base del benestar individual de les persones amb discapacitat intel·lectual, paràlisi cerebral o malaltia mental.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X