Els Pastorets

Els Pastorets
 

Els Pastorets interpretats pel Centre de Paràlisi Cerebral Ciutat de Terrassa de Prodis, el divendres 9 de desembre a les 6 de la tarda al Teatre Principal de Terrassa.

Després de l’èxit de l’any passat, que al celebrar els 25 anys del Centre de Paràlisi Cerebral Ciutat de Terrassa de Prodis vam recuperar la interpretació dels Pastorets que antigament ja fèiem al mateix Centre situat a les instal.lacions del carrer Portal Nou, ens hem animat a repetir els Pastorets. Pujar dalt l’escenari d’un gran Teatre com és el Teatre Principal és una oportunitat on les persones del Centre de Paràlisi Cerebral Ciutat de Terrassa ens sentim actors de veritat i podem demostrar les nostres arts escèniques que portem dins.

L’obra dirigida pels mateixos monitors del Centre de Paràlisi és una adaptació dels tradicionals Pastorets de Folch i Torres, també compta amb al col.laboració de alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música del Conservatori de Terrassa que l’amenitzaran amb peces nadalenques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X