El nostre Sant Jordi

 

Parada avinguda JacquardA primera hora del matí, les quatre parades ja estaven a punt a la rambla d’Egara, a l’avinguda Jacquard, a la plaça del Tint i a l’empresa Kern Pharma. Quatre persones estaven a càrrec de cada parada, tres usuaris i un monitor. D’aquesta manera, la majoria de treballadors de Prodis van poder passar per la parada i treballar-hi; explicant els productes que hi veníem i com els havíem realitzat.

VenentA les diferents parades hi teníem exposats productes elaborats a mà per les persones amb discapacitat intel·lectual, paràlisi cerebral o malaltia mental de la nostra fundació, roses i llibres. Els productes fets a mà es realitzen en el marc d’activitats programades de cada centre durant tot l’any. Aquesta vegada, com a novetat, també hi havia productes del Taller del Llibre: llibretes, quaderns, punts de llibre…

Sant JordiLa jornada va ser tot un èxit, venent més de 700 productes fets a mà i més de 900 roses entre les quatre parades. Això no només ens repercuteix positivament en l’economia de l’entitat, sinó que és un reconeixement al treball ben fet, a l’esforç de les persones que elaboren cada punt de llibre, llibreta, llapis personalitzat o rosa de drap.

Parada de la plaça del TintSant Jordi és un dia on la inclusió està al carrer, parlem directament amb la gent, fem visibles les nostres capacitats atenent al públic i és un dia on tots ens ho passem d’allò més bé mostrant contents i orgullosos la nostra feina. Cada persona que va passar a saludar, comprar o preguntar, sense saber-ho, ens ha ajudat a fer un Sant Jordi més inclusiu, més real i més a l’abast de tothom. Des de Prodis us ho volem agrair de tot cor!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X