El musical “Petjades Endins” emociona a tot el públic del Centre Cultural de Terrassa

 

_MG_1034_rEl musical del Servei de Teràpia Ocupacional de Reina de la Pau és conegut per ser un espectacle reivindicatiu, directe i emotiu. Un any més, aquestes paraules es queden petites. Els 30 artistes que ahir van pujar a l’escenari, la cantant amateur Gisela Arauz i la ballarina Alba Font del grup Face to Face van fer una clara declaració d’intencions: respecte, tolerància i igualtat són valors necessaris en l’actualitat, i entre tots, podem fer que tinguin més pes en la quotidianitat.

_MG_1104_rLa sala del Centre Cultural de Terrassa estava totalment omplerta. Entre els assistents hi havia l’Eva Candela, tercera Tinent d’alcalde de l’Àrea de Drets socials i serveis a les persones i regidora d’Habitatge i Mediació Comunitària, Gent Gran i Salut i Esports; l’Adrià Sánchez, regidor de Capacitats Diverses i Accessibilitat i l’Alejandro Rodríguez, regidor del Partit Popular. Tots ells asseguren que es van emocionar i que ja tenen ganes de saber amb quin espectacle sorprendran el grup de teatre de Reina de la Pau.

L’objectiu del musical era fer viatjar als espectadors pels seus records més íntims, per sentiments oblidats i emocionar-los amb els temes tractats. Per aconseguir-ho van fer actuacions que parlaven de la reconciliació i el perdó; de l’amor incondicional i la por a la pèrdua; de l’acceptació d’un mateix; de l’esperança i la fortalesa interior i de les víctimes. Aquelles persones, que per circumstàncies vitals, es troben en zona de conflicte o tenen problemes en la seva realitat.

_MG_1097_rTots aquests temes són difícils de tractar. Però l’equip de teatre de Reina de la Pau, un cop més s’ha superat i ha actuat sense por, de manera directa i amb una especial sensibilitat i delicadesa. Parlant clar als espectadors i mostrant les seves capacitats interpretatives per fer arribar el missatge global de l’obra i que aquest, ressoni durant un temps al cor del públic: “l’essencial és invisible als ulls”, tal i com escrivia Antoine de Saint-Exupéry. Gràcies per posar sobre l’escenari temes tan rellevants i essencials fent-nos gaudir amb el vostre talent, artistes! #JuntsSomCapaços

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X