El Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral il•lumina edificis i monuments i inunda les xarxes socials de petons.

 

El Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral il•lumina edificis i monuments i inunda les xarxes socials de petons.
Amb motiu del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, que es celebra cada any el primer dimecres d’octubre, diferents ciutats d’arreu de l’Estat il•luminen els seus edificis i monuments més emblemàtics de taronja i blau per unes celebracions que han arribat fins al món digital, inundant de petons les xarxes socials sota l’etiqueta #BesosDMPC.
Ajuntaments de tots els racons, des de Madrid, fins Terrassa o Lleida, passant per Granada o Sòria il•luminaran durant aquesta nit les façanes de blau i taronja, els colors del moviment ASPACE (Associació de la Paràlisi Cerebral), per recordar als seus veïns que una de cada cinc-centes persones viu amb paràlisi cerebral.
Per commemorar aquesta data, el moviment ASPACE també s’està mobilitzant en xarxes socials llançant petons per la paràlisi cerebral amb el hashtag #BesosDMPC. En aquesta campanya hi han participat personalitats del món de la política com l’Alcalde de Terrassa Jordi Ballart Pastor, la regidora de capacitats diverses, Meritxell Lluís Vall, l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes i el president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, els presentadors Jesús Vázquez i Susanna Griso, la periodista Irene Villa, les models Judit Mascó, Nieves Álvarez i Carla Goyanes, l’actriu María Castro o els actors Roberto Drago, Dani Rovira, entre molts altres.
Des de Prodis, ens agradaria que fóssim moltes les persones que ens apleguem al Raval de Montserrat per donar suport al Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, així que us animem a que ens hi acompanyeu, juntament amb els vostres fills/es o familiars. En aquest acte, d’avui dimecres a les 7 de la tarda s’hi llegirà el manifest: : “La família: el fonament de les persones amb paràlisi cerebral”.
Aquí teniu la llista la llista d’edificis i monuments que s’il•luminaran.

IL•LUMINACIÓ
Àvila: Edifici dels Quatre Pals; Burgos: Arc de Santa Maria; Corunya: Torre d’Hèrcules; Granada: Ajuntament; Lleó: La Font de Sant Domingo; Lleida: Ajuntament; Madrid: Cibeles i Ajuntament; Orense: Les Burgas; Palència: Crist de l’Otero; Pontevedra: Concello; Roquetas del Mar: Teatre de Roquetas del Mar; Salamanca: Font de Porta de Zamora; San Fernando (Cadis): Església Major Parroquial; Segòvia: Església de Sant Millán; Sevilla: Para-sol Metropol; Soria: Ajuntament, Palau de l’Audiència; Terrassa: Ajuntament; Valladolid: Santa Maria de l’Antiga, Acadèmia de Cavalleria, Sant Agustí, Plaça del Mil•lenni, Palau de Villena, Muralla, Església de Sant Miquel, Sant Gregori, Sala de les Franceses, Església de Sant Jaume, Sala de la Passió, Església de Sant Lorenzo, Palau Pimentel, Església de Sant Benet, Església de les Angoixes, Sant Pau i entorn, Església de Sant Martí, Plaça del Salvador, Casa Consistorial, Plaça de Santa Creu, Plaça de la Universitat, Passatge Gutiérrez, Museu Patio Herreriano, Palau de Fabio Nelli, Teatre Calderón, Església de la Veracruz, Plaça de Font Daurada, Escultura de Chillida, Colegiata, Catedral de Valladolid, Casa del Sol, Corts de Castella i Lleó; Vigo: Fonts del carrer Aragó; Villanueva del Aceral: Ajuntament; Zamora: Palau dels Momos i l’Església de Santiago el Burg.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X