Desenes Jornades de professionals de Prodis

 

Dani Jorquera, gerent de Prodis.La jornada va començar amb la rebuda i benvinguda d’en Dani Jorquera, gerent de l’entitat, als 132 professionals assistents, i va seguir amb un discurs de reflexió i motivació de la nostra presidenta, Maise Balcells, en el que feia un repàs de l’evolució de l’entitat i els pròxims reptes que tenim davant. Després, es va reconèixer el treball realitzat als professionals que porten vint-i-cinc anys treballant a Prodis. En aquesta ocasió, va ser el torn de lMaise Balcells, presidenta de Prodis.Anna Garcia, directora de l’àrea social; de l’Àngels Carreras, directora tècnica del Centre de Paràlisi Cerebral i, per últim, de la Mercè Miró, monitora del Servei Ocupacional d’Inserció. Va ser un homenatge ple d’anècdotes i records, de tots aquests anys dedicats amb passió i il·lusió, a la nostra fundació.

Àngels, Anna i MercèL’acte va seguir de la mà de l’Andreu Gatuellas, psicòleg, formador i coach que ens va fer una xerrada titulada “La felicitat com a avantatge en els equips humans”. Va ser un matí inspirador, on vam ser conscients del poder que té i que li podem donar a la nostra ment; que la bona comunicació i el treball en equip són fonamentals per arribar als objectius preestablerts i que, per sobre de tot, ser feliç i positiu és una manera de viure la nostra vida, que es pot entrenar i depèn d’un mateix.

Andreu GatuellasDesprés d’aquesta primera part, vam posar en pràctica tots els coneixements teòrics adquirits amb una dinàmica de grup anomenada “Construir solucions entre tots”.  Ens vam dividir en quatre equips i la premissa era construir amb pals de fusta, papers, cinta adhesiva i globus, la torre més alta i que aquesta, s’aguantés sola. Aquesta activitat ens va fer obrir els ulls a través del joc i la Construint solucions entre totsdiversió. Va haver-hi grups que van treballar més units, grups més petits que van començar projectes paral·lels, persones que van realitzar les tasques necessàries per tenir una bona base, altres que s’ho miraven més… Actituds que tots i cada un de nosaltres, a vegades, hem tingut davant de diferents situacions a la nostra vida o a la feina. Va ser un exercici personal molt gratificant. Ens va fer ser conscients de la tendència de la nostra actitud davant situacions similars a la vida real, per poder-la modificar i enfocar cap allà on volem.

Professionals de Prodis

L’acte va concloure de la millor manera possible, gaudint d’un molt bon esmorzar amb tot l’equip. En resum, va ser un dia ple de bones estones compartides i de molt aprenentatge personal. Moltíssimes gràcies a tots per participar-hi i sobretot, per formar part de la nostra família, i fer de Prodis, el que és. #JuntsSomCapaços

2 comentaris a “Desenes Jornades de professionals de Prodis

  prodis Autor del post
  Respondre

  Moltíssimes gràcies Xavi per les teves paraules. Nosaltres també estem molt contents i orgullosos de tenir a gent com tu al nostre equip. Seguim!

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

   

  Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

  Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

  X