Prodis i Foment de Terrassa firmem un conveni per millorar la formació i potenciar l’ocupació

 

Aquest dimecres 12 de febrer de 2020 Prodis Foment de Terrassa hem firmat un conveni de col·laboració per a millorar la formació i ocupabilitat de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, paràlisi cerebral o malaltia mental. 

 

 
La presidenta de la fundació, Maise Balsells, i el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Isaac Albert, han rubricat un conveni que permetrà a Prodis utilitzar les instal·lacions del Campus Professional de Vallparadís per a continuar amb la formació que ja fa mesos que es va iniciar (cursos d’auxiliar d’hostaleria i d’auxiliar de cambrer/a).  El conveni va més enllà i inicia una col·laboració entre Prodis i Foment, que treballaran  juntes cap al desenvolupament d’accions i activitats dirigides a la millora de l’ocupabilitat de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, paràlisi cerebral i/o malaltia mental, mitjançant accions d’orientació, formació i/o prospecció. 
 

 

Anteriorment a la firma del conveni, hem pogut gaudir una visita guiada a les instal·lacions del Campus Vallparadís a càrrec de la gerent de Foment, Dolores Megías, i la cap de Formació de Foment de Terrassa, Maria Romañach. Aquesta visita ens ha servit per a conèixer aquest espai de la ciutat que ara podrem fer servir per FORMAR-NOS!

 

#JuntsSomCapaços #EscolaProfessionalProdis

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X