CONTACTA AMB NOSALTRES

 

*

*

*

D'acord amb el Reglament General de Protecció de dades UE 2016/679 de 27 d’abril i la Llei Orgànica, 3/2018, de Protecció de Dades, li comuniquem que les seves dades personals formaran part d'un fitxer sota responsabilitat de Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca – PRODIS que té com a finalitats permetre la gestió i relació contractual o informativa mitjançant qualsevol suport, incloent-hi els electrònics, sobre els serveis o productes pels quals s'ha interessat. No hi ha previsió que les seves dades siguin cedides a tercers, amb l'excepció de les assenyalades per la legislació vigent a requeriments de l'Administració Pública competent.

Així mateix, s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, portabilitat i oposició, mitjançant petició escrita a Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca – PRODIS, Plaça del Tint 6, 08224 Terrassa o al correu electrònic dpd@octalia.es.

 He llegit i accepto l'Avís Legal i Política de Privacitat

 Accepto l'enviament d'informació relativa a PRODIS


Prodis – Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca
Plaça del Tint, 6
08224 Terrassa (Barcelona)
 
Horari d’atenció al públic
De dilluns a divendres de 9 a 13h i de 15 a 18h.

Inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 1064.

 
Tel 93 731 10 09
Fax 93 783 23 70
 
 
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X