…i si ens donem un temps?

i-si-ens-donem-un-temps

LA CAMPANYA

 

Campanya de captació de voluntariat per a totes les activitats que realitza la fundació al llarg del curs 2015-2016. Les necessitats de voluntaris i voluntàries de la Fundació són diverses, tant des de donar suport als serveis de Teràpia Ocupacional, amb la participació en les activitats diàries, com en la vida diària que es realitza a les diferents llars assistides que ocupen els seus usuaris. A més, també es pot col·laborar amb Prodis de manera puntual en alguna de les activitats, sortides culturals o excursions que es realitzen.

 

INFORMACIÓ

 

Pots donar el teu temps en els següents àmbits:

… dóna’ns un temps al Servei de Teràpia Ocupacional (STO): necessitem voluntaris que vulguin acompanyar les persones del nostre STO a realitzar activitats en el seu dia a dia (piscina, taller de cuina, musicoteràpia, sortides, etc.).
Horaris: matins.
Dies: un cop per setmana, de dilluns a divendres.
Calendari: de setembre a juliol.
Tu tries quan pots venir.

… dóna’ns un temps a la nostra llar:  voluntaris per realitzar jocs de taula i activitats o sortides individuals a les llars residència de Prodis.
Dies: caps de setmana
Calendari: de setembre a juliol.
Tu tries quan pots venir.

… dóna’ns un temps per voltar:  voluntaris puntuals que se sumin a les activitats que es programen des de les llars residència. Sortides al cinema, excursions, etc.
Dies: caps de setmana. Segons la planificació.
Calendari: de setembre a juliol.
Tu tries quan pots venir.

… dóna’ns un temps per fer esport: persones a qui agradi fer esport. A Prodis tenim un Club Esportiu on es practica el bàsquet, el futbol sala, la gimnàstica esportiva i atletisme. També ens agrada molt ballar i fer zumba, aeròbic…
Dies: entre setmana i caps de setmana. Segons entrenaments i competició.
Calendari: de setembre a juliol.
Tu tries quan pots venir.

… dóna’ns un temps per a esdeveniments: busquem voluntaris a qui agradi organitzar esdeveniments. Des de Prodis organitzem cada any un torneig de golf, un de pitch&putt i un concert.
Dies: ens trobem un dimecres al mes de 18 a 20 h
Calendari: de setembre a juliol

… dóna’ns un temps per Nadal: necessitem persones a qui agradi estar de cara al públic acompanyant persones amb discapacitat a oferir productes fets a mà en una parada a la Fira de Santa Llúcia
Horari: a triar entre les 17 i les 21 h
Dies: de dilluns a diumenge, segons calendaris
Calendari: desembre

Categoria:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X