A LA FURGO!

Després de #ElRetornDeLaFurgo! Arriba… #AlaFurgo!

A Prodis necessitàvem una furgoneta de 9 places per poder seguir amb el nostre compromís de garantir un millor servei i millor qualitat de vida a les persones que viuen i treballen amb nosaltres. Amb la campanya “El Retorn de la Furgo” vam aconseguir la primera meitat de la furgoneta i ara volem aconseguir la meitat que ens falta!

Ajudeu-nos a acabar d’aconseguir la furgoneta i no només ens estareu ajudant a aconseguir un vehicle, ens estareu proporcionant la possibilitat de crear moments inoblidables com els que podreu veure al nou programa anomenat “A la Furgo!” on, en cada capítol ens podreu acompanyar i veure els diferents recorreguts que té la nostra furgoneta.

Ens cal arribar a la xifra de 30.000 euros! Això ho aconseguirem amb l’ajuda de tots vosaltres. Un cop arribem a l’objectiu, els noms de les persones i els logos de les empreses que ens heu ajudat seran impresos a la xapa del vehicle perquè viatgeu amb nosaltres!

Si voleu col•laborar és molt fàcil:

  • Fent la donació en metàl·lic als nostres centres
  • Fent la donació via transferència bancària a ES35 2100 0087 6902 0121 3575, com a concepte el vostre nom + furgoneta.

Podeu trucar al 93 731 10 09 o enviar un correu a info@prodis.cat i solucionarem els vostres dubtes.

Puja amb nosaltres a la furgo i acompanya’ns! #JuntsSomCapaços #AlaFurgo

 
Categoria:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X