Campanya de recollida de medicaments

10a CAMPANYA MEDICAMENTS
 

El dissabte 4 de març,  junts omplirem el Banc Farmacèutic de medicaments, amb  l’objectiu de recollir medicaments nous que no requereixin prescripció mèdica per donar a les entitats assistencials amb les que col·labora el Banc Farmacèutic.

A Prodis sabem que la millor manera de donar resposta a les múltiples necessitats que tenen les persones a les que atenem i acompanyem, és eixamplant la xarxa de persones i organitzacions amb qui compartim ideals i compromisos.  Sabem que quan ens mou la solidaritat, les sumes multipliquen. Per això ens alegra compartir l’acord amb el  Banc Farmacèutic, una associació sense ànim de lucre que neix per proporcionar medicaments a les persones més desafavorides de la nostra societat.

Una de les accions més conegudes d’aquest Banc és la Campanya de recollida de medicaments solidaris,  que aquest any arriba a la seva 10ena edició.  60 voluntaris d’acció continua i els més de 600 voluntaris puntuals que es mobilitzen per fer possible la Campanya, contribueixen a combatre la creixent problemàtica sanitària de les persones més vulnerables del nostre país.

En aquesta edició, Prodis serem una de les entitats beneficiades d’aquesta gran i encoratjadora mobilització ciutadana i per això, volem reconèixer i agrair públicament al Banc Farmacèutic i a totes les persones que el fan possible, la seva enorme, imprescindible i generosa acció.

Us animem a compartir la iniciativa a través de les xarxes, a participar-hi fent el vostre donatiu a través de les moltes farmàcies col.laboradores i també a fer-vos voluntaris de la Campanya a través de la web www.bancofarmaceutico.es   (on hi trobareu tota la informació necessària)

Les farmacies que recolliran Medicaments solidaris per Prodis son els següents:

Nuria Pau – Ctra.Castellar, 110 (08222) Terrassa
Merce Carbo Alsius – C/ Major de Sant Pere, 93 (08222) Terrassa
Ana Sabria Pau – Ample, 25 (08225) Terrassa
Rosa Balcells – Prat de La Riba, 225 (08226) Terrassa
Carme Espi Pumarola – Passeig 22 de Juliol, 333 (08225) Terrassa
Muchart Masaller – CTRA. MATADEPERA , 45 (08225) Terrassa –
Roser Gavarro Puig – Ample, 289 (08226) Terrassa
Bastida-Vilaro C.B. – Rambla Francesc Macia 38-40 (08226) Terrassa –
Rubio – C/Saragossa 7 (08227) Terrassa –

Gràcies a totes i tots els que sabeu que per transformar les desigualtats, més val un granet d’acció que tonelades d’intenció… el dia 4 de març,  junts omplirem el Banc Farmacèutic!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X