🔈ARRIBA EL VIDEOCLIP DE L’ESTIU DE PRODIS! 🔈

 

AMB LA CANÇÓ “JUNTS SOM CAPAÇOS”, DEL GRUP DE TERRASSENC “THE PACA’S”, AGAFEM AMB MOLTA ENERGIA AQUEST ESTIU!

 

Com ja sabeu, aquest 2020 és un any molt important per a Prodis: celebrem els nostres seixanta anys de vida! No ho negarem: de moment, ha estat un any difícil! Però, tot i la crisi de la COVID 19, no hem perdut les ganes de seguir passant-ho bé! I volíem seguir amb la tradició de desitjar-vos un bon estiu en format videoclip!

 

🎙️ 🎶Tenim moltes raons per somriure, ballar i cantar. Una d’elles és l’estima i solidaritat que ens fa arribar molta gent. Aquest any, el grup terrassenc The Paca’s ens va regalar una cançó preciosa, dedicada a Prodis. Es diu “Junts Som Capaços”! Us sona? No vam dubtar ni un segon que fariem el nostre videoclip de l’estiu amb aquest “temazo”!

 
😍Ens falten paraules d’agraïment per The Paca’s per aquest regal meravellós. La vostra generositat ens ha animat l’arribada de l’estiu!  Quan hagueu acabat de veure el videoclip de Prodis, no dubteu en mirar-vos el videoclip oficial de The Pacas! Tots els beneficis que es generin amb aquesta cançó aniran destinats al futur #VaporProdis! Us deixem el link AQUÍ.

 
Així que tothom a cantar, ballar, compartir i fer que el nostre videoclip de l’estiu arribi ben lluny! Perquè… JUNTS SOM CAPAÇOS💚!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X