FES-TE VOLUNTARI

 
 

Dedicar una part del vostre temps lliure a les persones que integren Prodis és una oportunitat que no pots deixar perdre. Una experiència que et permetrà conèixer la realitat de la fundació, alhora que comprovaràs com les relacions socials, en un entorn familiar i proper, poden millorar ostensiblement la qualitat de vida.

A Prodis disposem de molts projectes i àmbits on poder posar el teu granet de sorra. Tenim disponibilitat total a les teves necessitats, les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Per ser voluntari només has de ser major de 18 anys, tenir sentit de la responsabilitat, compromís i sensibilitat en el camp de la discapacitat intel·lectual, la paràlisi cerebral o la malaltia mental. Res que no es pugui aprendre amb ganes i motivació, ja que rebràs assessorament, informació i formació per part de professionals.

Informa’t de totes les possibilitats que tens.

VENS A NEDAR?

 
 
 

Busquem voluntaris que vulguin fer una capbussada amb nosaltres. No cal tenir experiència amb persones amb paràlisi ni tampoc cal tenir experiència en natació. La Glòria, fisioterapeuta, farà de guia durant tota l’activitat. Només cal que no tinguis por de l’aigua!

T’animes a ficar-te a l’aigua?

Pots demanar per la Dolors trucant al 93 731 10 09 o al 629 956 174, enviar un whatsapp o emplenar el formulari d’aquesta pàgina.

BALLEM?

 
 
 

A Prodis tenim molta marxa, ho avalen èxits com els nostres videoclips Despacito o Échame la culpa. O també, el recent càsting d’Operación Triunfo. Amb aquest afany de conèixer nous ritmes i estils de ball ens agradaria que un voluntari o voluntària ens ensenyés una nova modalitat de dansa, la que més li agradi: salsa, hip hop, tango, sardanes…Ens atrevim amb tot!

Si vols ser tu la nova senyora Wilkinson o el nou Johnny Castle , ens encantaria rebre les teves classes!

Let’s dance!

Demana per la Dolors trucant al 93 731 10 09, trucant o enviant un Whatsapp al 629 95 61 74 o emplenant el formulari d’aquesta pàgina.

SI ESTIMES ALS TEUS LLIBRES, DEIXA'LS ANAR!

 
 
 

La literatura de carrer o el bookcrossing és una iniciativa que anima a compartir llibres obertament amb tot aquell o aquella que vulgui a través d’un espai concret. A Terrassa tenim el projecte Arllibre, que s’encarrega de facilitar aquest espai anònim d’intercanvi.

A Prodis ens cuidem que tots aquests còmplices silenciosos de l’art, la cultura i la solidaritat no es facin mal bé i llueixin el millor possible. Si t’agraden els treballs manuals i ets la típica persona que troba solucions per tot, estarem encantats i encantades de compartir aquest projecte amb tu.

Pots demanar per la Dolors trucant al 93 731 10 09 o al 629 956 174, enviar un whatsapp o emplenar el formulari d’aquesta pàgina.

VOLS SABER COM POTS SER VOLUNTARI DE PRODIS?

 
 

*

*

*

D'acord amb el RGPD Reglament General de Protecció de Dades) i la Llei Orgànica 3/2018 en vigor, t’informem que les seves dades personals formaran part d'un fitxer sota responsabilitat de PRODIS que té com a finalitats permetre la gestió i relació contractual o informativa en qualsevol dels suports, incloent-hi els electrònics, sobre els serveis o productes pels quals s'ha interessat. No hi ha previsió que les seves dades siguin cedides a tercers, amb l'excepció de les assenyalades per la legislació vigent a requeriments de l'Administració pública competent. Vostè autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades personals per a les finalitats esmentades. Més informació al nostre Avís Legal i Política de Privacitat

Si desitja exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, tractament limitat, portabilitat o oposició al tractament de les seves dades personals, ara o en qualsevol moment en el futur, li demanem que ens ho comuniqui a PRODIS a Plaça del Tint, 6 08224 TERRASSA (Barcelona) o ens remeti un correu electrònic a l'adreça següent: rgpd@prodis.cat

  He llegit i accepto l'Avís Legal i Política de Privacitat i accepto i dono el meu consentiment per a les finalitats esmentades

 Accepto i dono el meu consentiment per a rebre Newsletters i informació de PRODIS


 
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X