prodis-colabora-colabora-amb-nosaltres
Tenim molts projectes que et podrien interessar per seguir millorant la qualitat de vida de les persones. Si els vols conèixer, hi vols formar part o simplement estar al dia de les novetat de Prodis, no dubtis en omplir el formulari.

Ets important i t’estem esperant!

 

*

*

*

En quins aspectes voldries col·laborar amb Prodis?

D'acord amb el RGPD Reglament General de Protecció de Dades) i la Llei Orgànica 3/2018 en vigor, t’informem que les seves dades personals formaran part d'un fitxer sota responsabilitat de PRODIS que té com a finalitats permetre la gestió i relació contractual o informativa en qualsevol dels suports, incloent-hi els electrònics, sobre els serveis o productes pels quals s'ha interessat. No hi ha previsió que les seves dades siguin cedides a tercers, amb l'excepció de les assenyalades per la legislació vigent a requeriments de l'Administració pública competent. Vostè autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades personals per a les finalitats esmentades. Més informació al nostre Avís Legal i Política de Privacitat

Si desitja exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, tractament limitat, portabilitat o oposició al tractament de les seves dades personals, ara o en qualsevol moment en el futur, li demanem que ens ho comuniqui a PRODIS a Plaça del Tint, 6 08224 TERRASSA (Barcelona) o ens remeti un correu electrònic a l'adreça següent: rgpd@prodis.cat

  He llegit i accepto l'Avís Legal i Política de Privacitat i accepto i dono el meu consentiment per a les finalitats esmentades

 Accepto i dono el meu consentiment per a rebre Newsletters i informació de PRODIS


RÈGIM FISCAL DE DONATIUS

 

Prodis gaudeix del règim fiscal especial regulat per la Llei 49/2002, de 23 desembre, de règim fiscal de les entitats sense finalitats lucratives i dels incentius fiscals de mecenatge. Això implica, des de l’any 2015, el següent pel que fa a donacions i col·laboracions:

A) Si el donant o col·laborador és una persona física, la donació dinerària dóna dret a una deducció en la quota íntegra de l’impost sobre la renda de:

  • Fins a 150€, la deducció és del 80%.
  • A partir de 150 €, la deducció és del 35%.

B) Si el donant o col·laborador és una empresa, la donació dinerària dóna dret a una deducció en la quota íntegra de l’impost de societats.
L’import de la deducció és del 35% de la donació (donacions en general).
Novetat 2015: La deducció podrà ser fins al 37,5% pel 2015 i fins al 40% pel 2016 i següents, si l’empresa ha realitzat donacions d’import igual o superior a Prodis en els dos anys anteriors.

C) En cas d’una donació de béns, s’ha de veure en cada cas quina és la valoració fiscal que es dóna a la donació.

Com a requisit comú de caràcter general, per tenir dret a practicar deduccions per aquestes donacions, s’ha de poder acreditar l’efectivitat de la donació efectuada, i per això, Prodis emet un certificat a l’entitat donant o al donant particular i ho comunica a Hisenda mitjançant el model 182, per cada donació rebuda.

 
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X