El retorn de la Furgo

Comencem la campanya #ElRetornDeLaFurgo! A Prodis necessitem una “Furgo” de 9 places per poder seguir amb el nostre compromís de garantir un millor servei i millor qualitat de vida a les persones que viuen i treballen amb nosaltres. La família de Prodis cada cop és més gran i estem molt contents! Per això, igual que creixem nosaltres, necessitem més vehicles per seguir fent les activitats que ens brinden tants bons moments!

Ajudeu-nos a aconseguir “La Furgo” i no només ens estareu ajudant a aconseguir un vehicle, ens estareu proporcionant la possibilitat de crear moments inoblidables arreu!

Ens cal arribar a la xifra de 30.000 euros! Això ho aconseguirem amb 500 donacions de 30 euros per persona i amb 125 donacions de 120 euros per empresa que hi vulgui participar. Un cop arribem a l’objectiu, els noms de les persones i els logos de les empreses que ens heu ajudat seran impresos a la xapa del vehicle perquè viatgeu amb nosaltres!

Si voleu col•laborar és molt fàcil, trucant al 93 731 10 09 o enviant un correu a info@prodis.cat preguntar tots els dubtes que tingueu i us informarem de com fer la donació. #JuntsSomCapaços #ElRetornDeLaFurgo

No us passeu al costat fosc i pugeu amb nosaltres a la furgo! #JuntsSomCapaços #QueLaForçaEnsAcompanyi

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X