6ª Cursa per la Justícia Social!

 

Un any més, ens hem superat a la 6a Cursa solidària per la Justícia Social de Terrassa recaptant més de 5.000 kg d’aliments que seran gestionats per la Creu Roja amb l’objectiu d’ajudar a dignificar el dia a dia de les persones amb més recursos.

La Cursa per la Justícia Social està organitzada per CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya CentralProdis. L’Ajuntament de Terrassa, juntament amb diferents entitats de caire social de la nostra ciutat també col·laboren activament en aquest esdeveniment esportiu, que cada cop va guanyant més pes a Terrassa. És una diada esportiva per compartir, ser solidari, gaudir de la inclusió i fer reivindicació dels nostres drets. A Prodis, estem molt contents i orgullosos de poder participar activament a la cursa i poder ajudar en la recaptació d’aliments per a infants.

La cursa consta de 5 km, i com cada edició, els corredors donen 5 kg d‘aliments. Des de l’any passat, també hi ha un circuit adaptat de 2 km, per aquelles persones amb mobilitat reduïda o discapacitat que volen participar.

Enguany, hem tornat a gaudir d’una jornada d’esport i solidaritat on molta gent ens ajuntem amb una finalitat transversal i 

donem visibilitat a la diversitat funcional fomentant la inclusió a la nostra ciutat i reivindiquem els drets bàsics que malauradament tenim presents a la nostra societat amb les famílies en situació de vulnerabilitat i a la malnutrició infantil.

Hem demostrat la nostra solidaritat amb una alta participació de més de 1.000 persones inscrites i de 174 voluntaris i voluntàries. Ensenyant que, som molts els que pensem que #JuntsSomCapaços de canviar les coses, d’intentar millorar el model polític, econòmic i social i, sobretot, que junts arribem més lluny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X