12è Torneig Handicap for Handicap

XII Handicap for Handicap
 

El diumenge 27 de novembre tindrà lloc Vallès Golf  el 12è torneig Handicap for Handicap en benefici dels drets de les persones amb discapacitat.

El Club Vallès Golf celebra el 12è HANDICAP FOR HANDICAP torneig de GOLF en benefici dels drets de les persones amb discapcitat de Prodis. L’objectiu del concert és recaptar fons per a les més de 300 persones amb discapacitat intel.lectual paràlisi cerebral i malaltia mental ateses als tallers i habitatges de l’entitat.

L’organització del torneig és possible gràcies al patrocini de tres empreses de Terrassa: Lamp, Circutor i Vinyals. També hi ha col·laborat un seguit de comerços de Terrassa que han aportat productes de les seves botigues com a regals pels participants al torneig. Cada participant al inscriure’s serà obsequiat amb un polo i una bosa gentilesa de Preven Control i també amb una ampolla de cava Reserva cupage de caves Mestrescava Reserva cupage de caves Mestres.

El Torneig

La celebració tindrà lloc al llarg de tot el matí del diumenge diumenge. El tancament es realitzarà el diumenge a les 17h amb el repartiment de Premis.

Les inscripcions es poden fer al Valles Golf, ubicat a Plans de Bonvilar 6 de Terrassa o trucant al 93 725 99 98. L’import de les inscripcions que paguen els participants serà destinat  al projecte Prodis.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X